Начало на втори учебен срок 2020/2021 година

   УВАЖАЕМИ УЧЕНИЦИ,

   Междусрочната ваканция е на 03.02.2021 г. - неучебен ден.

   Вторият учебен срок започва на 04.02.2021 г. с ново седмично разписание.

   Съгласно заповед на министъра на образованието и науката и  прилагане разпоредбите на Министерство на здравеопазването по отношение на графика за възстановяване на присъствените занимания в училище е регламентиран образователният процес за класовете в неприсъствена форма на обучение.
   Със заповедта се допускат присъствените учебни занятия и за учениците от 5-и до 12-и клас при спазването на определен график. За да продължи обучението в електронна среда от разстояние за учениците, които в определения график и седмици не са присъствено в училище, е издадена съответната заповед на министъра на образованието и науката.
   От 4 февруари (четвъртък) в клас се връщат за две седмици 8 и 12 клас.  Останалите продължават обучение от разстояние в електронна среда.
 От 18 февруари до 2 март присъствено обучение ще има за 10 и 11 клас. През това време останалите класове от гимназиален и прогимназиален етап – 8, 9 и 12 клас, ще бъдат в обучение от разстояние.
  От 4 март до 17 март в училище ще бъдат учениците в 9 и 12. клас. Останалите ще се обучават от разстояние в електронна среда.
 
От ръководството.
Професионална гимназия по моден дизайн - Велико Търново © 2020 Всички права запазени

Меню