Онлайн форум - Културното многообразие в Европа – пътят напред

Ученици от Професионалната гимназия по моден дизайн ще се включат в онлайн ателие на тема:  Културното многообразие в Европа – пътят напред.

Онлайн форумът ще ги срещне с евродепутата и член на Комисията по култура и образование в Европейския парламент Андрей Слабаков.

Маргарита Доровска, директор на Музея на хумора и сатирата в Габрово, ще говори пред участниците в ателието за изкуството като начин за диалог между хората и ще разкаже на какво се смеят българи и европейци, за да преминат по-лесно през изолацията, наложена заради „Ковид-19“ .

Директорът и съосновател на театър „Цвете“-  Цвете Янева, ще разкрие в тази среща още една магия на изкуството – чрез него да помагаш на себе си, на другите, да се включваш в социалния живот независимо от своя произход и възможности.   

Модератор на събитието ще бъде известният актьор Мариан Бачев.

Онлайн информационно-образователно ателие е част от проект „EU COOLтура“, чиято  цел да повиши знанията на младите хора за политиките на Европейския съюз и ролята им за бъдещото образователно и професионално развитие на младежите. Чрез него младите хора ще могат да видят добри примери и да се срещнат с успели хора.

Всички ученици могат да се  присъединят към онлайн събитието,  да гледат, да слушат  и да задават въпроси НА ЖИВО -  25 март 2021 г., 12:00 ч.,

Zoom: https://us02web.zoom.us/j/82567969943

Професионална гимназия по моден дизайн - Велико Търново © 2020 Всички права запазени

Меню